HOMEBAKHUISJEKALENDER | PRIJZEN | GASTENBOEKZEEUWSE UITJES  |MEDIA | CONTACT | LINKS 

 

THEETUINEN


Koffietuin in Oudelande Theetuin Knooppunt 80 in Driewegen Lekkere zelfgemaakte jam van Saartje

 

Mary's place : theetuin & brocante, Driewegen

In het mooie Zuid-Beveland gelegen tussen de fruitbomen op ons fruitteelt bedrijf kun je bij Mary's Place heerlijk vertoeven in de verbouwde koeienstal, waar gezellige zitjes en luie stoelen rond de houtkachel staan. Een kopje koffie of thee met zelfgemaakte taart nuttigen of om dat stukje brocante te vinden waar je net naar op zoek was.

Buiten in de oude mestput is een gezellig terras om te genieten van de rust en natuur. Je kunt wandelen door de tuin of spelletjes doen, zoals trampoline springen, Jeu de boule, of croquet.

 terras van Mary's theetuin Leuke brocante spulletjes bij Mary's theetuin

 

De Wittehoeve, Ovezande

Het dorpje Ovezande ligt centraal in de "Zak van Zuid-Beveland".
Deze streek leent zich uitermate voor het maken van fietstochten.
Tijdens of na de gedane inspanning is het goed om een rustpunt aan te doen. Bij het boerderijterras "de Witte Hoeve" bent U dan op het goede adres, hier kunt U uitrusten en weer op krachten komen, indien nodig.
 
Natuurlijk kunt U ook met de auto komen en gewoon lekker ontspannen op het terras in de grote tuin van onze idyllisch gelegen landhoeve. U heeft vrij uitzicht op onze hoogstamfruitboomgaard en kunt zo de polder in kijken. Ook als het weer niet al te zeer meewerkt is er altijd de mogelijkheid om binnen te zitten.
 
Binnen is dan ook het koffie- en theepotten museum dat U gratis kunt bezichtigen.
Wicki serveert U graag een kopje koffie, thee of iets fris met zelfgebakken appeltaart. Speciaal voor U met liefde gebakken naar Duits recept en opgediend in brocant servies.

Theetuin De Witte Hoeve in Ovezande Heerlijke zelfgemaakte taart bij theetuin De Witte Hoeve 

 

Saartjes confiture & theetuin, Ellewoutsdijk

In onze Theetuin kunt u even pauzeren tijdens uw wandel/fietstochtje of autorit door de mooie natuur van de Zak van Zuid-Beveland.
Even uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, een koel drankje of een heerlijke sorbet!
Een leuke en betaalbare onderbreking, ook voor kleine groepen en gezelschappen.
Wij verkopen ook ijs en gekoelde blikjes frisdrank.

  Het terras van Saartje

 

Knooppunt 80, Driewegen

Tijdens uw fiets-, wandel- of autotocht door het prachtige gebied van de "Zak van Zuid-Beveland" is het heerlijk om even een pauze in te lassen in theetuin "Knooppunt 80". Op dit punt van het fietsnetwerk Zeeland is sinds kort een theetuin opengesteld.

Er zijn verschillende leuke zitjes in de tuin. U kunt in de zon of in de schaduw zitten. En als het weer iets minder is, dan bieden prieeltjes en de serre uitkomst.

Er is voor u thee of versgezette koffie en frisdranken. Thee is er in verschillende smaken ( ook home made ice tea) en er zijn fruitsappen uit de regio, zoals appelsap en zwarte bessensap. Voor de lekkere trek zijn er taarten, cake of een wafel. Voor de kleine honger zijn er heerlijke broodjes of een tosti. Alles uit eigen keuken.

Er is geen vaste kaart. Juist die producten uit de streek worden gebruikt die op dat moment vers worden aangeboden, zoals frambozen, aardbeien, bramen, bessen, walnoten,appels, peren. Ook zijn er bonbons van zwarte bessen uit de streek

Het prieeltje van Knooppunt 80 idylisch zitje  in theetuin Knooppunt 80 overdekte zitjes in Knooppunt 80, theetuin in Driewegen  

 

De Ninohoeve,  Oudelande

Genieten van de lentezon op ons terras met de geur van koffie met appelgebak. Genieten van warme chocolademelk of één van de vele soorten thee. Genieten van een kop soep met vers gebakken brood. Genieten van een gezonde sandwich of een heerlijk belegd broodje en nog veel meer...Genieten van onze aangename prijzen. Genieten van ons warm welkom in de tuinkamer als het weer even niet meezit..........!!

 

De Koffietuin & meubelmakerij, Oudelande

De koffietuin ligt op een rustig plaatje in het landelijk gelegen dorpje Oudelande.

De tuin is een plek die sfeer ademt en waar u zich langzaam tot rust voelt komen.

De tuin bezit plekjes waar u heerlijk kunt genieten, vele hoekjes waar u onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee kunt zitten.

Voor iedereen is er wel een speciaal hoekje!

De koffietuin staat bekent om zijn ouderwetse eigengemaakte appeltaart. Deze in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk kopje cappuccino voor slechts € 3 euro.Koffietuin in Oudelande

 

 

Bed and Breakfast bij KA, heerlijk rustig & landelijk logeren in de Zak van Zuid-Beveland, Zeeland