HOMEBAKHUISJEKALENDER | PRIJZEN | GASTENBOEKZEEUWSE UITJES  |MEDIA | CONTACT | LINKS

 

 

Het Bakhuisje & Tuinkamer


 

 Authentiek Zeeuws bakhuisje Belgisch hardstenen wasbakje met ouderwetse pompkraan (alleen koud water)   

 

In het bakhuisje van onze oude Zeeuwse boerderij in de Zak van Zuid- Beveland, temidden van de bloemdijken, kun je heerlijk logeren in oude stijl.

Geniet van een heerlijk Zeeuws ontbijt met eitjes van onze eigen kippen, de verse bloemen uit de tuin, het mooie brocante serviesgoed en de houtkachel in de tuinkamer.

 Het bakhuisje heeft 2 eenpersoonsbedden met oudhollands beddengoed en een apart toilet, zoals vroeger met een hartje in de deur. Op de vloer liggen oude, Hollandse plavuizen, voorzien van vloerverwarming voor hedendaags comfort

De ouderwetse pompkraan met een Belgisch hardstenen wasbakje en pompdoek, oude witjes op de muur en een Heritage douche zorgen voor een gezellige grootmoederssfeer. Handdoeken, fohn en zeep zijn aanwezig.

Het huisje is voorzien van een kledingkast, flatscreen tv, gratis Wifi, een koffiezetapparaat & een waterkoker met koffie en diverse soorten thee.

 

brocante, bb bij ka, serviesgoed houtkachel, bb bij ka, tuinkamer bb bij ka, buitenkeuken, eettafel B&B bij ka 

 

Bij het bakhuisje hoort de Zeeuwse hoogstamboomgaard met oude fruitrassen. In het midden van de boomgaard staat een ruime tuinkamer met grote ramen om heerlijk te onthaasten op de  loungeset en te genieten van een goed boek of glas wijn bij de houtkachel. 

De tuinkamer heeft ook een landelijke keuken met een eettafel. De keuken beschikt over een koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis met oven, magnetron, Smeg koelkast en brocante serviesgoed. De tuinkamer heeft een flatscreen tv, dvd en wifi.

Het Zeeuwse ontbijt wordt in de tuinkamer geserveerd of bij mooi weer op het terras.

 

boomgaard, bb bij ka, terras

Honden welkom na overleg.

 

 

 

 

B&B bij Ka, woonboerderij in Ovezande, rustig en landelijk gelegen in de Zak van Zuid Beveland, Zeeland, Nederland 

 

 

 

 

.